Més hoquei

El Vila-sana i el Telecable, finalistes de la supercopa

Hoquei patins. El partit és la repetició de la final de la darrera lliga europea

Palau 3 Vila-sana 5

GENERALI PALAU:Vicente, Busquets, Puigdueta, Casaramona, Florenza, Blackman, Colomer, Juan i Codina.VILA-SANA:Salvat, Silva, Barcons. Agudo, Planella, V. Porta, M. Porta, Gómez i Herrault.GOLS:0-1 (1’) Victòria Porta. 1-1 (9’) Busquets. 1-2 (17’) Agudo. 2-2 (24’) Busquets, de falta directa. 2-3 (28’) Gómez. 3-3 (30’) Florenza. 3-4 (40’) Barcons. 3-5 (47’) Gómez.ÀRBITRES:R. Burgos i O. Garriga.FALTES:15 del Palau i 13 el Vila-sana.

Telecable 3 Manlleu 1

TELECABLE:Hidalgo, Lolo, Piquero, Obeso i Igualada –equip inicial–; Roces, Ferreria, Cobián i Fernández.MARTINELA MANLLEU:Alonso, Castellví, Comas i Rubio –equip inicial–; Garciolo, Bulló, Codinach i Matas.GOLS:0-1 (21’) Garciolo. 1-1 (33’) Ferreira. 2-1 (40’) Piquero, de falta directa. 3-1 (44’) Roces.ÀRBITRES:J. Garcia i D. Calonge. Blaves a Lolo i Garciolo.FALTES:11 del Tele. i 10 del Manlleu.

El Vila-sana Coop d’Ivars i el Telecable Gijón, el vigent campió, jugaran avui (12 h) la final de la supercopa al pavelló municipal de Cubelles. Serà la primera final de la competició del conjunt lleidatà i el partit serà la repetició de la final de la lliga europea que van guanyar les asturianes. El conjunt del Pla d’Urgell va eliminar en la primera semifinal el Generali Palau, en el debut en partit oficial de la jugadora procedent del Manlleu Anna Casaramona, el seu gran fitxatge del curs per intentar tornar a guanyar títols. El Telecable, que el curs passat va obtenir un pòquer de títols –ho va guanyar absolutamenttot–, es va desfer del Martinelia Manlleu, que va plantar cara, en la segona semifinal (3-1). El conjunt osonenc es va avançar amb un gol de Núria Garciolo a 3:39 del descans, però l’equip de Tasha Lee va reaccionar en el segon temps mitjançat Ferreria, Piquero i Roces.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)