Lliga Europea

L’Igualada i el Lleida es classifiquen per la segona fase de la lliga europea

Els igualadins ho han fet al derrotar per 5-1 el Thunerstern i els lleidatans sense jugar

L’Igualada Rigat i el Finques Prats Lleida s’han classificat per la segona fase de la lliga europea. Els igualadins han derrotat per 5-1 el Thunerstern suís i els lleidatans ho han fet sense jugar. L’Igualada s’ha assegurat un dels dos primers llocs del grup C, que s’està disputant a Igualada, i demà es jugarà amb el Sarzana italià (13.30 h) la primera plaça. Els igualadins han remuntat en la segona meitat ja que al descans s’ha arribat amb un 0-1. Riba ha marcat dos gols. Els lleidatans han descansat perquè el seu grup, que es juga a Coutras (França) és de només tres equips. En aquesta jornada el Coutras i el Valdagno italià han empatat (3-3) i el Lleida –que va guanyar el primer partit contra els italians –, ja s’ha assegurat un dels dos primers llocs. Demà el Lleida s’enfrontarà al Coutras, l’amfitrió del grup (15 h) amb el primer lloc del grup en joc.