OK Lliga

Derrota molt dolorosa

Hoquei sobre patins. El Garatge Plana Girona perd a casa per la mínima contra el Caldes, un rival molt directe en la classificació

G. Plana Girona 1 R. Làser Caldes 2

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Fernández.RECAM LÀSER CALDES:Martínez, Galbas, Presas, Gurri i González –equip inicial–; Cardona, Pujadas, Blanqué, Ballart i Pons.GOLS:0-1 (10’) Galbas, de penal. 1-1 (18’) Domènech. 1-2 (23’) Pujadas.ÀRBITRES:O. Garriga i R. Rivas. Van mostrar targeta blava a l’entrenador del Girona Ramon Benito.FALTES:9 del Girona i 8 del Caldes.

El Garatge Plana Girona va encaixar una derrota molt dolorosa a casa contra un rival molt directe, el Recam Làser Caldes, per un mínim 1-2. Els dos equips estaven empatats en la zona baixa de la classificació de l’OK Lliga i l’enfrontament va ser un reflex de la seva igualtat. Amb aquesta derrota, els gironins continuen en la zona de descens.

Després de disposar de diverses ocasions en els minuts inicials, els gironins van encaixar el 0-1 en el minut 10 de penal força rigorós. Domènech va empatar el partit en una bona acció, però, a dos minuts del descans, una pèrdua de la bola en defensa va significar l’1-2. En la segona meitat, els gironins van buscar l’empat, van tenir ocasions i l’última, força clara, va arribar en el darrer segon, però no van marcar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)