Europeu

Maria Sanjurjo es lesiona i Mariona Colomer (Generali Palau) jugarà l’europeu

La jugadora de l’Esneca Fraga María Sanjurjo es perdrà el Campionat d’Europa, que es disputarà a Olot (Garrotxa) del 4 al 9 de desembre, a causa d’una lesió al genoll i el seu lloc a la convocatòria de la selecció espanyola l’ocuparà Mariona Colomer, del Generali Palau, que havia estat una de les triades en la convocatòria del mes de maig i va caure de l’alineació en la segona llista quan l’europeu es va suspendre a l’estiu. Sanjurjo es va fer mal al genoll dret durant l’últim entrenament de preparació i les proves mèdiques posteriors van confirmar que es tracta d’una “lesió lligamentosa” que li impedirà disputar el torneig.

El seleccionador Ricard Muñoz va trucar en lloc seu la jugadora del Generali Palau Mariona Colomer, que ja va formar part de la selecció campiona d’Europa i subcampiona del Món aquests darrers dos anys. D’aquesta manera, la llista definitiva d’Espanya estarà formada per les porteres Anna Salvat (Vilasana) i Anna Ferrer (Esneca Fraga), les jugadores del Generali Palau i Laura Puigdueta, Aina Florenza, Anna Casarramona, Aimee Blackman i Mariona Colomer, les jugadores del Telecable Gijón Sara Lolo, Marta Piquero i Sara Roces, i la jugadora del Vila-sana Victòria Porta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)