Europeu

Espanya venç Itàlia (3-1) i passa directament a les semifinals

La selecció espanyola, amb set jugadores catalanes en la convocatòria –Aimee Blackman (Generali Palau) ha quedat avui fora de la convocatòria–, ha derrotar Itàlia per 3-1 en un partit costerut i s’ha guanyat demà un merescut descans en l’europeu d’Olot. El primer lloc del grup amb tres triomfs en tres partits li permet passar directament a les semifinals de divendres.

Itàlia, malgrat una rotació molt curta i buscant sempre sorprendre en el contraatac, s’ha avançat amb un gol de Tamiozzo (0-1 en el minut 17). Sara Roces ha empatat (20’) i amb l’1-1 s’ha arribat al descans. Ricard Muñoz, el tècnic de la selecció estatal, ha substituït a la jove Anna Salvat i ha situat sota els pals a Anna Ferrer. La superioritat de l’equip estatal i el desgast italià s’ha plasmat amb dos gols més en els darrers minuts del partit. Florenza ha fet el 2-1 a 2:30 del final i la seva companya al Palau Mariona Colomer ha clavat el 3-1 trenta segons més tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)