OK Lliga

El Barça pateix i el Liceo cau a Sant Hipòlit

Hoquei sobre patins. El club gallec denuncia insults racistes al seu jugador Fran Torres i el Voltregà ho nega en un comunicat

El Barça, líder indiscutible i invicte de l’OK Lliga, va sumar ahir al Palau contra el Finques Prats Lleida la seva desena victòria de la fase regular (3-1) contra un rival que el va neguitejar i el va obligar a arromangar-se quan va igualar a l’inici del segon temps el 2-0 d’avantatge dels blaugrana –João i Bargalló– amb gols d’Ojeda, de falta directa, i Moncusí. A 5:38 del final, Alabart, que aquest curs està en un gran moment de forma, va resoldre el partit a favor del Barça.

El Noia Freixenet, segon classificat, es va desfer del Rivas, el cuer, per un inapel·lable 4-0. El Sant Just, l’equip revelació, va encaixar a Alcoi la quarta derrota del curs (5-1). El Recam Làser Caldes, per la seva banda, va aconseguir un empat valuós a la sempre complicada pista del Reus (3-3), escenari on es va avançar primer per 0-2 amb gols de Blanqué, el segon de falta directa, i més tard per 2-3 –Ballart–. Per al Reus van marcar Salvat, Julià i Casas, per aquest ordre. L'Igualada Rigat, per la seva banda, va obtenir un triomf de prestigi contra el Parlem Calafell per 5-1.

Denúncia del Liceo

El Voltregà va mostrar la vulnerabilitat a fora del Liceo –cinc derrotes en sis sortides– amb un triomf per 2-0 (Àlex Rodríguez i Burgaya). El Liceo va fer un comunicat en què denuncia insults racistes al seu jugador argentí Fran Torres per part del jugador del Voltregà Aleix Molas “en el minut 42” i la conducta de l’afició osonenca, “amb diversos intents d’agressió”. Tot seguit, el club osonenc va fer un altre comunicat en què va negar els insults i els intents d’agressió

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)