Europe Cup

El Voltregà sentencia els vuitens i el Noia i l’Igualada hauran de remuntar a casa

Els de Sant Hipòlit golegen el Noisy (11-2), i els igualadins i els de Sant Sadurní perden a Itàlia pel mateix resultat (3-2)

El Voltregà Movento Stern ha estat l’únic dels tres equips catalans que ha guanyat en l’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup, mentre que l’Igualada Rigat i el Noia Freixenet han estat derrotats per la mínima. Els de Sant Hipòlit han sentenciat l’eliminatòria al golejar per 11-2 el Noisy francès, mentre que els igualadins han perdut per un mínim 3-2 a la pista del Edlifox Grosseto italià, i els de Sant Sadurní han estat derrotats pel mateix resultat (3-2) a la pista del Monza italià. Tots dos hauran de remuntar en el partit de tornada a casa que es jugarà el 20 de gener del 2024.

El Voltregà ha trigat en marcar el primer gol contra el Noisy, però quan s’hi ha posat no ha tingut aturador. Al descans guanyava per 5-1, i en la segona meitat ha acabat de sentenciar l’eliminatòria. Burgaya ha destacat amb 5 gols, dos de falta directe, mentre que Vargas i Serra n’han fet 2 cada un i han completat la golejada Rodríguez i Alonso.

L’Igualada s’ha trobat amb un 2-0 en contra en l’inici de la segona meitat i amb gols de Riba i Llenas ha anivellat el partit a falta de deu minuts. Els italians han fet el 3-2 definitiu a sis minuts del final.

El Noia s’ha situat amb un 1-2 en l’inici de la segona meitat amb gols de Gabarro i Salvadó, però ha encaixat dos gols en quatre minuts i els italians han sabut aguantar el 3-2 fins al final.

El quart equip de l’OK Llig que disputa aquests vuitens de l’Europe Cup, el Pas Alcoi, ha guanyat per la mínima (4-3) el Sarzana italià.