Més hoquei

Molta qualitat en el partit de les Estrelles del dissabte 30

S’han donat a conèixer els 20 jugadors escollits per votació popular

Els vint jugadors que disputaran el Partit de les Estrelles el proper dissabte 30 de desembre al Pavelló Olímpic l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia ja s’han escollit per votació popular. Es podrà veure molta qualitat a la pista ja que hi ha la destacada presència dels jugadors blaugrana Pau Bargalló o João Rodrigues, del roig-i-negre Sergi Aragonès o de la revelació del Sant Just Joan Pujalte.

Els quatre porters que estan a la llista són Càndid Ballart (Reus), Carles Grau (Barça), Guillem Torrents (Igualada) i Arnau Martínez (Caldes). Com a jugadors de pista han estat escollits pels vots dels aficionats: Pau Bargalló, João Rodrigues i Marc Grau (Barça), Sergi Aragonès (Reus), Joan Pujalte i Gerard Miquel (Sant Just), Arnau Xaus (Calafell), Gerard Riba i Nil Cervera (Igualada), Ferran Formatjé (Alcoi), Biel Pujades, Adrià Ballart i Marc González (Caldes), Sergi Folguera i Xavi Aragonès (Lleida) i Humberto Mendes (Noia). El pròxim dijous dia 28 es farà el sorteig i es distribuiran els jugadors en els dos equips que jugaran el Partit de les Estrelles.

La jornada començarà a les tres de la tarda amb partits de 3x3 de les categories infantil, aleví i benjamí, i la gran cita de les Estrelles serà a partir de les 19.30 h. Serà ofert en directe per Esport 3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)