Lliga Europea

El Barça empata a Barcelos (1-1) i els quarts de la lliga europea han d’esperar

El Reus torna a perdre i no té possibilitats de passar als quarts de final

El Barça ha empatat en la seva visita a la pista del Barcelos (1-1), una pista molt complicada, i la seva classificació matemàtica pels quarts de final de la lliga europea haurà d’esperar. Els blaugrana l'haurien aconseguit a dues jornades del final de la fase de grups amb una victòria. El partit ha estat molt intens i anivellat, i els blaugrana continuen invictes. El Barça s’ha avançat en el minut quatre amb un gol de Rodrigues, i els portuguesos han empatat en l’inici de la segona meitat.

El Reus Deportiu Virginias ha quedat fora dels quarts de final quan encara faltes dues jornades per acabar la fase de grups. Els reusencs han tornat a perdre en el grup B, aquest cop a casa contra el Benfica per 3-6, i no han sumat ni un punt en les quatre jornades. El Reus ha fet una bona primera meitat i amb gols de Julià (2) i Aragonès ha arribat al descans amb un 3-1. Els portuguesos han reaccionar en la segona meitat i han donar completament la volta al marcador al marcar cinc gols seguits.

En el mateix grup B el Parlem Calafell ha fet un bon partit i ha plantat cara al potent Sporting de Portugal, però només ha empatat (2-2). Un gol de falta directe a 30 segons del final, en una falta protestada, ha servit al conjunt portuguès per evitar la victòria dels penedesencs i sumar un punt. Els gols de Miras i Domènech han remuntat el gol inicial dels visitants, però la merescuda victòria s’ha escapat al final.

El Finques Prats Lleida ha perdut a la pista del Porto per 4-2 en el grup C. Els lleidatans s’han avançat amb un gol d’Ojeda i un altre de Sebastia ha fet que s’arribés al descans amb un 2-2. En la segona meitat el conjunt portuguès s’ha imposat i s’ha emportat la victòria.