OK Lliga

Un partit per oblidar

Hoquei sobre patins. El Girona encaixa un gol als vuit segons, perd per 0-4 als deu minuts, i l’Igualada completa un gran golejada

Garatge Plana Gir. 1 Igualada Rigat 8

GARATGE PLANA GIRONA:Llaverola, Grau, Vázquez, Ramon i Aguirre –equip inicial–; Domènech, Puigvert, Bogers, Nadal i Barrot.IGUALADA RIGAT:Torrents, Cervera, Rouze, Bars i Marimon –equip inicial–; Riba, Llenas, Vives, Carol i Busquets.GOLS:0-1 (8 segons) Rouze. 0-2 (8’) Cervera. 0-3 (9’) Vives, de penal. 0-4 (10’) Vives. 0-5 (17’) Cervera. 1-5 (42’) Ramon. 1-6 (47’) Cervera. 1-7 (49’) Riba. 1-8 (49’) Llenas.ÀRBITRES:D. Villar i A. Barba. Targeta blava a Grau, Cervera i Vives (2).FALTES:9 Girona i 10 Igualada.

El Garatge Plana Girona va encaixar una dolorosa derrota a casa en perdre per 1-8 contra l’Igualada Rigat. Els gironins van fer un mal partit, totalment per oblidar, i en cap moment no van saber què fer contra la velocitat i les combinacions en atac dels igualadins.

El Girona, que torna a ser en zona de play-out, va encaixar el primer gol als vuit segons de partit, en la primera jugada d’atac de l’Igualada. Després, va fer deu minuts desastrosos en què els igualadins van ampliar el marcador fins al 0-4. Tres gols en tres minuts van deixar sentenciat el partit quan només acabava de començar. Els gironins no es van saber centrar en el joc, van fer errades gens habituals i en el 17’ van encaixar el 0-5 amb què es va arribar al descans.

En la segona meitat, els gironins van millorar i van tenir ocasions, però les van seguir desaprofitant fins que, a vuit minuts de final, Ramon va marcar l’1-5. El Girona va disposar de tres faltes directes i un penal i no en va transformar cap. Els darrers tres minuts i mig, l’Igualada va tornar a trobar el camí del gol i va ampliar la golejada fins a l’1-8.