OK Lliga

El Barça venç el Noia (4-2), el segon, i consolida encara més el lideratge

El partit ha estat anivellat i molt intens en els dos últims minuts on s’ha decidit

El duel entre els dos primers de l’OK Lliga s’ha decantat pel Barça, el líder que s’ha imposat per 4-2 al Noia Freixenet i ha ampliat el seu avantatge al capdamunt de la classificació. Els blaugrana s’ha avançat amb dos gols seguits de Rodrigues, el primer de penal, i amb aquesta diferència s’ha arribat al descans. En l’inici de la segona meitat Costa s’ha lesionat a la cuixa esquerra en una acció defensiva i ha hagut de deixar la pista. El Noia, que sempre ha estat en el partit, ha reduït la diferència uns minuts després amb un gol de Morales, i ha tingut una falta directa per empatar a cinc minuts del final. Els dos últims minuts han estat intensos, Alabart ha marcat el 3-1, i tot seguit Morales ha tornat a ajustat el partit amb el 3-2. Una targeta blava al tècnic del Noia, Pere Varias, i una vermella al segon entrenador ha significat un falta directe que Pau Bargalló ha convertit en el 4-2 definitiu.

El Parlem Calafell, el tercer, ha guanyat un partit molt anivellat la pista del Finques Prats Lleida per 3-4 i en el que els locals han disposat d’ocasions per empatar fins l darrer segon. Arnau Xaus ha marcat tres gols pels penedesencs. L’Igualada Rigat ha golejat a domicili el Garatge Plana Girona per 1-8 en un partit que ha encarrilat molt aviat amb el primer gol l 8 segons i que guanyava per 0-4 al minut deu. Es gironins han desaprofitat tres penals i una falta directe en un partit que volen oblidar ràpid.

El Reus Deportiu Virginias ha remuntat a casa contra l’Alcoi i s’ha imposat per un ajustat 6-5 després de marcar dos gols en els últims dos minuts. Els reusencs ha dominat la primera meitat amb un 3-0. El Voltregà Movento Stern s’ha imposat a la pista del Mataró, el cuer, per 1-3 i ocupa una gran quarta posició. El Recam Làser Caldes s’ha impost per 4-2 al Rivas en un duel de la zona baixa i ha sortit de les posicions de play-out, i s’ha distanciat de la zona perillosa. El Liceo amb tres gols de César Carballeira i de Dava Torres s’ha imposat per 6-2 al Senergy Renovables Sant Just.