Copa

Els quarts porten tot un clàssic, el Barça-Reus

Hoquei sobre patins. El sorteig determina el quadre de la copa, en què el conjunt amfitrió, el Calafell, jugarà contra el Noia

El sorteig del quadre de la copa masculina ha portat tot un clàssic per als quarts de final: BarçaReus. Aquest enfrontament serà el més destacat, tot i que els altres tres partits de quarts també són molt interessants: Noia-Calafell; Sant Just-Alcoi i Voltregà-Igualada. El Barça i el Reus Deportiu Virginias ja es van enfrontar en la final de l’edició de l’any 2022 i la semifinal de l’any passat, que també es va disputar a Calafell. Enguany la competició torna al pavelló Joan Ortoll i es disputarà del 7 al 10 de març.

En la primera jornada, el dijous 7 de març, s’enfrontaran el Noia Freixenet i el Parlem Calafell, l’amfitrió. Tots dos van quedar eliminats en el primer partit en la darrera edició. Completarà el dia el partit entre el Senergy Renovables Sant Just, que debuta en la copa, i el PAS Alcoi, que no hi va ser present l’any passat. L’ordre dels partits i els horaris es determinaran d’acord amb les televisions. En la jornada del divendres es jugarà el partit de quarts de final entre el Barça i el Reus; i el que enfrontarà el Voltregà Movento Stern, que va ser semifinalista el 2023, i l’Igualada Rigat, que va caure a quarts. Les semifinals seran el dissabte 9 i la final el diumenge 10.

El sorteig es va fer a l’ermita de Sant Miquel de Segur de Calafell i hi van ser presents l’alcalde de Calafell, Ramon Ferré; el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, i també un jugador i l’entrenador dels vuit equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)