Lliga Europea

El Barça és primer i el Lleida, eliminat

Hoquei sobre patins. Lliga europea. El Calafell perd a Reus i té poques possibilitats de passar a quarts

El Barça va certificar la primera posició del grup A de la lliga europea amb la golejada per 6-0 contra el Forte dei Marmi en la cinquena jornada de la fase de grups. Els blaugrana van ser molt efectius davant la porteria contrària i seriosos en defensa. Rodrigues i Llorca van marcar en el minut 12 amb quinze segons de diferència, i a 26 segons del descans el portuguès va situar el 3-0 en el marcador. En la segona meitat, dos gols de Grau i un de Llorca, de falta directa, van sentenciar el partit.

El Reus Deportiu Virginias va guanyar el seu primer partit de la fase de grups contra el Parlem Calafell per 5-4. Aquesta derrota dels penedesencs els deixa amb poques possibilitats d’accedir als quarts de final, i s’ho jugaran tot en la darrera jornada. El Calafell va dominar el primer temps (1-2) i el Reus va reaccionar en la segona meitat. En el conjunt reusenc, Oruste va marcar dos gols, un de penal i un de falta directa; Giménez, dos més, i Aragonès en va fer un. Pel Calafell, Xaus i Escala van marcar dos gols cadascun.

El Finques Prats Lleida es va quedar sense possibilitats d’accedir als quarts amb l’empat (5-5) que va sumar a casa contra el Trissino. Els lleidatans van fer un bon partit i van arribar a dominar per 5-3, però van desaprofitar massa ocasions, amb quatre faltes directes, i els italians van empatar a dos minuts del final. Badia i Folguera van marcar dos gols cada un i Sebastià en va fer un pel Lleida, mentre que en el Trissino el català Mendes en va anotar quatre.