OK Lliga

El Parlem Calafell empata contra el Reus Virginias en el darrer segon (3-3)

El Parlem Calafell va esgarrapar un empat miraculós contra el Reus (3-3) amb un gol de Jan Escala sobre la botzina. El Reus havia fet l’1-3 a3:24 del final amb un gol de falta directa de l’exjugador local Martí Casas. El Reus tenia el partit a la ma amb un 2-3 favorable i una falta directa a favor. Amés, el porter titular del Calafell, Gerard Camps, va haver de ser substituït pel suplent Marc Solans que estava fred, però que va evitar el gol de l’especialista i exjugador del Calafell Martí Casas en la falta directa. Amb només dues dècimes de temps, Escala, amb un tret llunyà de falta va provocar el deliri local i les protestes reiterades del Reus. Els altres gols dels locals els van fer Joan Pascual (1-0) i Arnau Xaus de falta directa (2-3 a 2:42 del final). El triomf de gols del Reus els va marcar Casas, amb 2/3 en les directes.

Sant Just-Girona, un altre 3-3

En l’altre partit jugat avui, el Senergy Sant Just i el Garatge Plana Girona han empatat a la Bonaigua (3-3). Un gol d’Edu Fernández a 1:22 quan Mia Ordeig ha ordenat substituir el porter i atacar en superioritat ha permès els locals empatar davant d’un Girona molt millorat que ha estat a punt de veure com se li esmunyia el partit que els locals han disposat d’un penal a 32 segons del final en el rebuig d’un tret al pal de Crespo. Però Llaverola el gran heroi visitant, ha aturat el llançament de Crespo. De fet, el Sant Just no ha marcat en cap dels cinc intents de vola aturada. Els seus gols els han fet Edu Fernández (2) i Joan Pujalte. Per part visitant han marcat Moi Aguirre, Django Bogers i Marc Vázquez de falta directa.

En els partits jugats dissabte, el Barça va empatar a la pista del Rivas (3-3), en un gran partit del conjunt madrileny, que guanyava per 3-2 a dos minuts del final. Malgrat l’empat, els blaugrana van batre el rècord de partits invictes a l’OK Lliga i el van situar en 53 de consecutius. El partit va tenir alternances i el Barça va topar amb la gran actuació del porter del conjunt madrileny. Yeste va fer dos gols pel Rivas i Grau, dos pel Barça. El Noia va guanyar amb dificultats l’Alcoi per un ajustat 4-3 en un partit amb moltes alternatives. Els de Sant Sadurní van fer el gol del triomf a dos minuts del final. El Caldes també va superar per 4-3 el Mataró en un altre partit ajustat i que no es va decidir fins al final. Pujadas va marcar dos gols per als locals i Ollé, dos per als visitants. L’Igualada va superar per 4-1 el Voltregà després de dominar des de l’inici de l’enfrontament. Marimón va fer dos gols. Per la seva banda, el Lleida va perdre per 2-0 a la pista del Liceo, que sembla que ha remuntat el vol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)