Lliga Europea

El Barça jugarà els quarts de final contra l’Sporting portuguès

El Barça, que ha tancat la fase de grups de la lliga europea amb un triomf per 2-4 a la pista del Deportivo Liceo, amb dos gols de Grau i dos d’Alabart en un partit intranscendent, jugarà els quarts de final contra l’Sporting amb la tornada a casa els dies 14 de març i l’11 d’abril. L’equip d’Edu Castro ha fet una fase impecable amb cinc triomfs i un empat. El conjunt lusità, en el qual hi milita el davanter osonenc Ferran Font, ha estat en els darrers anys un dels conjunts més forts en el concert internacional i va ser campió d’Europa els cursos 1976/77, 2018/19 i 2020/21. Ha acabat segon del grup B en dura pugna amb el Parlem Calafell, que s’ha mantingut viu fins a la darrera jornada però que avui no ha pogut ascendir al segon lloc. Havia de vèncer el Benfica –ha perdut per 0-3 amb gols d’Álvarez, Ordóñez i Manrubia–i esperar que el Reus Virginias, que ja estava eliminat, derrotés a domicili a l’Sporting. Dues condicions d’alta volada. L’equip de Jordi Garcia ha perdut per 3-2, amb 2 gols de Ferran Giménez.

El Barça, rei europeu amb 22 títols, va aixecar el darrer en l’exercici 2017/18. El darrer precedent entre els blaugrana i l’equip de Lisboa és l’1-4 favorable als catalans en la Golden Cup l’abril de 2022. Els altres tres encreuaments de quarts son Lodi-Porto, Barcelos-Benfico i Trissino-Oliveirense. La final a quatre es jugarà els dies 11 i 12 de maig. En cas que el Barça superi els quarts, tindria com a hipotètic rival en les semifinals de la final a quatre al Porto, el vigent campió. El partit seria la repetició de la semifinal de l’any passat i de la final de la copa Intercontinental que el Barça va conquerir fa pocs dies a San Juan amb un triomf en la pròrroga.

El Finques Prats Lleida, per la seva banda, ha tancat la seva primera participació en la lliga europea amb una derrota per 2-1a la pista del Tomar. El gol l’ha fet Sergi Duch.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)