OK Lliga

El Barça venç de nou tot i el bon partit del Sant Just (4-2)

Hoquei patins. L’Alcoi derrota l’Igualada i el Noia supera el Mataró

El Barça, líder invicte de l’OK Lliga i que acumula 54 partits sense perdre en la competició en la millor ratxa de la història, va derrotar ahir el Senergy Renovables Sant Just (4-2) i es va retrobar amb la victòria després d’empatar a la pista del Rivas, en la darrera jornada abans de la disputa de la copa al Joan Ortoll de Calafell a partir de dijous vinent. El conjunt revelació de la primera volta va donar una bona imatge amb una defensa molt estricta que va plantejar força problemes al conjunt d’Edu Castro, que tenia la baixa per acumulació de targetes del seu arquitecte Pau Bargalló. L’equip de Mia Ordeig, de fet, va plantar cara en la primera part igualant un 2-0. João i Alabart van situar el 2-0 en només cinc minuts, però Rodríguez i Miquel van empatar. Alabart va fer el 3-2 abans del descans. De nou, João, assistit per darrere de la porteria per Alabart, va fer el 4-2 (41’) i va encarrilar el partit definitivament. En els altres dos partits jugats ahir, l’Alcoi va derrotar l’Igualada Rigat (4-1) i el Noia Freixenet no va fallar a la pista del Mataró, el cuer de l’OK Lliga, amb gols d’Esteller (3), Gabarró i Rovira (1-5).