Lliga Europea

El Barça s’estavella contra l’Sporting i haurà de remuntar al Palau (4-1)

El Barça ha encaixat una derrota molt dura però reversible contra l’Sporting en l’anada dels quarts de final de la lliga europea (4-1) i haurà de remuntar al Palau el dia 11 d’abril si vol tornar a jugar la final a quatre. El conjunt portuguès ha estat letal en atac i ha neutralitzat el gol inicial de Pau Bargalló amb gols de Nolito Romero (2), Rafael Bessa i Alessandro Verona.

Tot just arrencar el partit, l’Sporting ha avisat quan Toni Pérez s’ha quedat tot sol davant de Sergi Fernández, que ha respost amb solvència amb una gran aturada. El Barça ha tingut el 0-1 en l’estic de João, però la seva rematada a boca de canó en un servei de Bargalló ha marxat per damunt de la porteria lusitana (3’). L’equip d’Edu Castro acabava millor les jugades i els locals arriscaven més i perdien més boles. Tots dos porters resolien la feina fins que Girão s’ha empassat un tir des de mitja pista de Pau Bargalló (0-1 en el 19’). Malauradament, l’argentí Nolito, amb un bon cacau, ha empatat 38 segons després (1-1).

Font, sol, ha avisat en el primer minut del segon temps en una acció en que l’Sporting ha penalitzat el balanç defensiu blaugrana. Fernández ha malbaratat l’acció. Barroso (31’), també sol, ha tingut el segon, però el porter local també s’ha lluït. No obstant això, de nou Nolito, retallant molt bé en una transició ràpida, ha tret el fusell i ha marcat el 2-1 (39’). Alabart ha hagut de deixar la pista amb sang al nas per un cop amb la mà de Platero. Els àrbitres no han assenyalat ni falta. Bargalló ha protestat perquè estaven permeten un excés de duresa als locals sense sancionar-la. El Barça ha intensificat el domini i ha tingut ocasions, però Bessa, rematant tot sol un rebuig de Fernández ha clavat el 3-1 (44’) aprofitant l’errada defensiva. Abocat en atac per mirar de reduir diferències, el Barça ha tingut una pèrdua fatal i Verona l’ha penalitzat amb el 4-1 a 3:08 del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)