OK Lliga

Sergi Fernández continuarà defensant la porteria del Barça fins al 2025

Va arribar l’estiu del 2010 i porta 14 temporades al club amb el que ha guanyat 41 títols

Sergi Fernández seguirà defensa la porteria del Barça fins la 2025. El conjunt blaugrana i el porter han arribat a un acord per renovar el seu contracte una temporada més, fins al 30 de juny del 2025. Sergi Fernández, de 39 anys, va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2010 i porta 14 temporades defensant la porteria blaugrana amb un alt nivell. Un rendiment que s’ha quantificat en un total de 41 títols aconseguits fins el moment.

En declaracions als mitjans del club Sergi Fernández ha manifestat: “Molt content per continuar al club que estimo des de ben petit. És un honor i intentarem defensar com ho hem fet fins ara per portar aquest club on es mereix i que l’afició estigui orgullosa”. També ha recordat la seva arribada: “Quan vaig fitxar ja era un somni i poder estar tants anys aquí és impressionant. Ho intento tornar amb esforç, dedicació i que el club es faci més gran i intentarem aconseguir el màxim de títols possibles”. Respecte al seu rendiment durant tant anys seguits ha comentat: “No hi ha secret. Treballar, aprendre cada dia, millorar gràcies als companys, a tots els que han passat, a tots els entrenadors per ensenyar-me coses noves per intentar seguir amb la mateixa il·lusió i treure bons resultats i títols que és el que ens fa mantenir-nos tants anys al club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)