OK Lliga

El Lloret Vila Esportiva es guanya el dret a somiar

Hoquei sobre patins. L’equip de Xevi Cabanas acaba segon l’OK Lliga Plata Sud i es jugarà el retorn a l’elit amb el Vic en un duel d’històrics

L’hoquei gironí de l’OK Lliga Plata ja té pràcticament tots els seus objectius definits quan encara falten dues jornades per al final. Tres dels equips, l’Olot B-Sensible en el grup Nord, i el Palafrugell i el Shum Frit Ravich en el Sud, s’han assegurat la permanència, uns amb més comoditat que els altres. El Lloret Vila Esportiva és la punta de llança i jugarà per l’ascens a l’OK Lliga gràcies a una temporada brillant en què ja s’ha assegurat la segona plaça del grup Sud darrere de l’Alpicat, que el cap de setmana passat va segellar l’ascens històric a la màxima categoria. En el grup Nord, també va pujar el Digittecnic Vilafranca, un clàssic que torna al capdamunt. El Lloret, per la seva banda, es jugarà l’ascens en una eliminatòria a doble partit contra el Patí Vic, segon del grup Nord, que es disputarà tan bon punt s’acabi la fase regular.

El Lloret ha fet gala de l’equilibri suficient per guanyar-se el bitllet de l’eliminatòria d’ascens i per gaudir, en els dos últims partits de la fase regular, d’un període per preparar l’embat. Encara no sap si jugarà el primer partit a fora o a casa. L’ordre de l’eliminatòria es decidirà en un sorteig.

Un bon equilibri

El Lloret és el quart equip més golejador de la categoria amb 67 gols i el tercer menys golejat amb 44. Només el superen l’Alpicat, el campió, amb 36, i el Barça Atlètic, 7è, amb 35. Una de les gran virtuts del conjunt de Xevi Cabanas ha estat la diversificació en atac, amb quatre jugadors per damunt dels deu gols: Pol Auguet i Hugo Laguna n’han fet 15 cadascun, Aleix Pastor n’ha marcat 14 i l’argentí Sebastián Duhalde n’ha celebrat 12. Completen la nòmina de golejadors Marc Font (3), Xavier Pérez (3), Albert Ramos (3) i Sergi Rojo (2). A la porteria, el titular ha estat el jove Andreu Muñoz, que va fer parlar en l’OK Lliga quan tenia només 19 anys, en el curs 2020/21. També ha entrat en acció el veterà Jordi Pinsach, que tot just ahir va fer 31 anys i que és l’únic jugador de la plantilla que arriba a la trentena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)