Més hoquei

L’Igualada reivindica el seu planter i venç el Barça en la final del català júnior (1-4)

L’Igualada HC va derrotar per 1-4 el Barça en la final a la Ciutat Esportiva de Blanes i va aixecar el títol de campió de Catalunya confirmant la vàlua del seu planter, amb tres títols en els darrers quatre anys. Els arlequinats havien derrotat en la semifinals al Sant Celoni B per 8-1 i els blaugrana s’havien desfet del Girona per 4-0. Entrenat per Andrés Colaiani, l’Igualada es va imposar amb gols d’Àlex Cardil, Biel Llanes i Guillem Llorens. Per part blaugrana, va marcar Marc Càceres.

El campió de Catalunya infantil, va ser el Barça, que es va desfer, també a Blanes, per 6-1 en la final del Tordera A. El català fem17 se’l va endur el club Patí Vilanova, que va derrotar per 5-0 l’Arenys de Mar en la final, mentre que el campió fem13 va ser l’Hoquei Club Salta, que va vèncer en la final al Palau de Plegamans A per 1-4. Les finals femenines també es van jugar a Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)