OK Lliga

“Per guanyar hem d’estar tranquils; els nervis, per a ells”

Hoquei sobre patins. El tècnic del Garatge Plana Girona, Xevi Garcia, diu que en el primer partit del ‘play-out’ a Alcoi serà important l’aspecte anímic i que no s’han de precipitar

L’entrenador del Garatge Plana Girona, Xevi Garcia, comenta que el seu equip està preparat per afrontar el play-out de permanència a l’OK Lliga que comença diumenge i que la seva intenció és guanyar el primer partit que han de jugar a la pista de l’Alcoi (12.30 h). El tècnic apel·la a l’aspecte anímic dels dos conjunts i afirma que veu molt anivellada l’eliminatòria al millor de tres partits.

Xevi Garcia afirma que la seva intenció és guanyar a Alcoi, i explica: “Què hem de fer per guanyar? Estar tranquils. Que els nervis els tinguin ells, que es precipitin. Les precipitacions et porten a fer errades.” L’Alcoi té el factor pista a favor, i el teòric desempat a casa. En certa mesura, té l’obligació de guanyar diumenge i l’entrenador del Girona diu que ho han d’aprofitar fent el seu joc sense nervis. “Hem d’estar tranquils i pensar que són partits de 50 minuts i que pot acabar amb penals. No precipitar-nos i esperar la nostra ocasió, que en 50 minuts hi serà segur. La clau serà aquesta.”

El tècnic gironí considera que tenen a favor seu la manera com han arribat al play-out els dos equips: “La diferència que hi ha és el fet de com hi arribem, nosaltres feia setmanes que teníem l’objectiu del play-out. Hem estat tota la temporada en aquestes posicions. En canvi l’Alcoi no hi ha estat mai, s’hi va posar en l’últim partit i en perdre el goal average en els últims segons.” Xevi Garcia recorda que el seu equip va passar d’estar a punt de baixar a poder jugar aquesta eliminatòria, i els alcoians van passar d’estar salvats a haver de patir per no perdre la categoria.

L’entrenador gironí comenta sobre el seu rival: “Tenen aquesta combinació, que a mi sempre m’ha agradat, de veterans i joves, que fa que el veterà et posi el seny i el jove la rauxa. És un equip equilibrat.” Abans de l’última jornada hi havia quatre equips que podien jugar el play-out i Xevi Garcia va dir que no volia l’Alcoi perquè era el desplaçament més llarg. “Ho vaig encertar de ple. No tornaré a fer una travessa perquè segur que no l’encerto”, diu, i explica que marxaran dissabte amb furgonetes cap a Alcoi, i que depenent del resultat el viatge de tornada es pot fer llarg. Xevi Garcia explica que els últims dies han disputat amistosos contra el Lloret, que juga l’eliminatòria per pujar a l’OK Lliga: “Provem diferents coses que ens facin estar tranquils el dia del partit, que aquella situació ja l’hem viscuda.”

EL PROTAGONISTA

Què hem de fer per guanyar? Estar tranquils. Que els nervis els tinguin ells, que es precipitin. Això et porta a fer errades
L’Alcoi no va estar mai en posicions de ‘play-out’, hi va entrar en l’últim partit i en perdre la diferència de gols en els últims segons
El ‘play-out’
Primer partit, dg. 19 de maig
Alcoi-Girona 12.30 h
Segon partit, ds. 25 de maig
Girona-Alcoi per determinar
Tercer partit, ds. 1 de juny (si fos necessari)
Alcoi-Girona per determinar
Els duels en la fase regular
2a jornada
Alcoi-Girona 4-2
15a jornada
Girona-Alcoi 2-0
La classificació
11è Alcoi 34 punts
11 victòries, 1 empat i 14 derrotes
70 gols a favor i 79 gols en contra
12è Girona 23 punts
6 victòries, 5 empats i 15 derrotes
52 gols a favor i 87 gols en contra
Penso que serà molt igualat. La nostra intenció és guanyar el primer partit
Xevi Garcia
ENTRENADOR DEL GIRONA
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)