OK Lliga

Semifinal catalana entre el Palau i el Vila-sana a l’OK Lliga femenina

En la darrera jornada el Fraga s’ha assegurat el tercer lloc i s’enfrontarà al Telecable en l’altre semifinal

Generali Palau contra Vila-sana Coop. d’Ivars serà la semifinal catalana del play-off pel títol de l’OK Lliga femenina després que aquest migdia ha finalitzat la fase regular. L’altre semifinal enfrontarà el Telecable i l’Esneca Fraga. En aquesta última jornada només estava en joc qui acabaria tercer i el Fraga amb la seva golejada a la pista del Solideo Sant Cugat (0-7) s’ha assegurat el lloc. El Vila-sana havia de guanyar i esperar una ensopegada del conjunt aragonès, però ha empatat (2-2) a la pista de l’Igualada Femení Grupo Guzman. Els tres llocs de descens ja estaven decidits i perden la categoria Las Rozas, l’Igualada i l’Alcobendas.

El Vila-sana ha empatat (2-2) un partit anivellat a Igualada i ha igualat un 2-0 amb dos gols de Victoria Porta. El Fraga no ha donat opció a la sorpresa a Sant Cugat (0-7) i al minut sis ja guanyava per 0-3. Vinyet Flix ha fet 3 gols i Aina Arxé 2. El Generali Palau s’ha imposat per 0-4 a la pista del Corunya, després d’avançar-se amb un 0-2 al descans. El Telecable ha superat el Martinelia Manlleu per 3-0 en els darrers vuit minuts després d’un matx anivellat fins llavors.

El Cerdanyola Feníe Energía ha golejat per 8-1 l’Alcobendas. Ja guanyava per 4-1 al descans i Gemma Solé ha destacat amb 3 gols. El Lidergrip Mataró s’ha imposat al Bembibre per 4-1. Ha encarrilat el partit amb el 3-1 de la primera meitat. El Voltregà Movento Stern ha empatat (5-5) a la pista de Las Rozas. Les osonenques han anivellat un 5-3 en els dos darrers minuts. Giulia Galeassi ha marcat 4 gols pel conjunt madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)