OK Lliga Plata

El Lloret inicia amb triomf l’eliminatòria d’ascens

Hoquei patins. Els lloretencs superen per 2-0 el Vic en el partit d’anada

El Lloret Vila Esportiva va guanyar per 2-0 el Vic en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a l’OK Lliga. El conjunt lloretenc va marcar a l’inici i al final del partit, i afrontarà la tornada a la pista del Vic el proper dissabte 1 de juny amb dos gols de marge. Els selvatans i els osonencs busquen la tercera plaça d’ascens a la màxima categoria i el guanyador pujarà des de l’OK Lliga Plata.

Sebastian Duhalde va marcar en el minut 4 de partit. El Vic va tenir una clara ocasió per empatar en el minut 9, però va desaprofitar una falta directa. Els dos equips van disposar d’ocasions per marcar. En la segona meitat es va mantenir la lluita i la igualtat entre els dos equips, i a 48 segons del final Marc Font va anotar el 2-0.