OK Lliga

El Noia Freixenet anuncia la renovació del capità Aleix Esteller

El capità del Noia Freixenet Aleix Esteller amplia la seva vinculació amb l’equip de la capital del cava i complirà la seva 18a temporada al primer equip. El davanter de Gelida de 36 anys continuarà vestint la samarreta del Noia Freixenet la temporada vinent. En declaracions als mitjans del club, el capità negre-i-vermell assegura que està “molt content” de poder ampliar la seva vinculació una temporada més i que ho fa “amb la mateixa il·lusió del primer dia i amb ganes d’aprofitar al màxim la bona inèrcia del club les últimes temporades”. Esteller és fonamental en l’equip de Pere Varias tant pels seus gols i capacitat per generar espais en el quadre rival com pel seu caràcter i esperit defensiu.

Amb la plantilla del curs vinent gairebé configurada, Esteller afirma que com sempre i seguint la tònica de les últimes temporades, el Noia Freixenet tindrà un bon equip i un projecte engrescador que ens permetrà competir molt i molt bé en totes les competicions que participem.” El Noia juga demà a la pista de l’Igualada Rigat (20.30 h) el segon partit del play-off de quarts de final de l’OK Lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)