Més hoquei

El Barça guanya els títols estatals de les categories infantil i júnior

Ha derrotat en les finals al Tordera (5-2) i a l’Igualada (1-1 i 3-2)

El Barça ha guanyat els títols estatals de les categories infantil i júnior que s’han disputat aquest cap de setmana a Ripoll i a Gandia, respectivament, i en les dues finals a derrotat als altres dos equips catalans en competició, el Tordera i l’Igualada.

En l’estatal infantil el conjunt blaugrana ha superat en la final al Tordera per 5-2 amb dos gols de Mario Saldes, mentre que en el conjunt maresmencs els dos gols els ha marcat Alexander Ruiz. En la semifinal el Barça ha derrotat per 6-4 el Compañia de Maria, mentre que el Tordera s’ha desfet per un mínim 1-0 del Dominicos.

La victòria del conjunt blaugrana en el campionat júnior ha estat més complicada i només s’ha imposat a l’Igualada en els penals (3-2) després de l’1-1 amb que ha finalitzat el partit. El Barça ha anivellat el 0-1 de l’Igualada, que el va superar en la final del campionat de Catalunya, a menys de cinc minuts del final i ha guanyat el títol en els penals. En la semifinal els blaugrana han derrotat per 9-4 l’Alcobendas, mentre que els igualadins s’han desfet del Rivas per 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)