Internacional

HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Barça aixafa el Follonica

Els blaugrana surten a resoldre el partit des de l'inici i no tenen pietat dels seus rivals

BARÇA SORLI DISCAU

9

FOLLONICA

0

BARÇA SORLI DISCAU:

Egurrola, Ordeig, Torra, Borregán i Reinaldo García –equip inicial–; Barroso, Gabarra, David Páez, Adroher i Sergi Fernández (p.s.).

FOLLONICA:

Tosi, Velázquez, Salvadori, Bracali i Pagnini –equip inicial–; Saitta, Naldi, Polverini, Franchi i Menichetti (p.s.).

GOLS:

1-0 (3') Borregán. 2-0 (3') Torra. 3-0 (10') Torra. 4-0 (13') Adroher. 5-0 (20') Adroher. 6-0 (23') Torra. 7-0 (32') Adroher. 8-0 (42') Reinaldo García. 9-0 (47') Gabarra.

ÀRBITRES:

Pinto i Torres (Portugal).

El Barça Sorli Discau va golejar el Follonica italià i va tancar l'any amb les millor sensacions sobre la pista. Els de Ferran Pujalte van voler resoldre l'enfrontament molt aviat i des dels primers minuts van anar a marcar gols, i ho van aconseguir. En el minut 3 ja van fer els dos primers i en el minut 10 tenien un avantatge de 3-0. Les ganes de jugar i de fer gols no es van aturar i es va arribar al descans amb un clar 6-0 per als blaugrana.

En la segona meitat i amb el resultat tan clar al seu favor, els catalans van aixecar una mica el peu de l'accelerador. Els gols, però, van continuar arribant i les diferències es van ampliar. L'entrenador va donar entrada a Sergi Fernández en la porteria i també va donar minuts als dos jugadors júnior convocats, Barroso i Gabarra. Aquest darrer va fer el novè i últim gol del conjunt barceloní.