Més hoquei

Pocs antecedents

La copa. El Moritz Vendrell i el FC Barcelona s'han trobat dos cops en les semifinals, en els anys setanta, i el Reus Deportiu i el Liceo només s'han vist una vegada, l'any 1989

Les dues semifinals que es disputaran avui entre el Coinasa Liceo i el Reus Deportiu, per una part, i el Moritz Vendrell i el FC Barcelona, per l'altra, tenen pocs antecedents en la copa. Els roig-i-negres i els gallecs s'han enfrontat un cop en semifinals, i els vendrellencs i els blaugrana, en dos, però cap en els temps recents amb aquest sistema de fase final de vuit equips en una seu.

L'única semifinal disputada entre el Liceo i el Reus va ser l'any 1989, en l'època en què es jugaven partits d'anada i tornada. El Reus va guanyar el primer partit per un ajustat 6-5, però després va perdre a la Corunya per un més clar 6-2 i va quedar fora de la final.

El Vendrell i el Barça s'han trobat dues vegades en les semifinals, i va ser en la dècada dels any setanta. Els blaugrana es van classificar tots dos cops per a la final. L'any 1972 el Barça va guanyar a casa per 5-1 i va empatar al Vendrell (2-2), i en l'edició de la copa del 1977 els blaugrana van guanyar el partit d'anada per un clar 9-2 i també el de tornada, per 3-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)