Internacional

Presas, Gelmà i Grau volen el títol mundial

Hoquei sobre patins. Els tres jugadors del SHUM han marxat cap a Colòmbia formant part de la selecció espanyola júnior

Tres jugadors del SHUM Grupo Maestre disputaran a partir de demà el mundial júnior que es farà a Cartagena (Colòmbia). L'objectiu de Roger Presas, David Gelmà i el porter Marc Grau és ajudar la selecció espanyola a guanyar el quart títol mundial sub-20 de manera consecutiva. El viatge no va ser fàcil, ja que el retard d'un dels vols va impedir que l'expedició pogués agafar l'enllaç a Bogotà, i es van haver de quedar a dormir a la capital colombiana i continuar el viatge ahir a la tarda. Abans de marxar, els tres jugadors del SHUM es mostraven molt il·lusionats. Roger Presas ja té experiència en la selecció espanyola i és molt directe en afirmar: “Ara toca fer-ho tan bé com sigui possible i emportar-nos el títol a casa.” Per David Gelmà, és la seva estrena en el combinat estatal, i diu: “Em va sorprendre, però vaig treballar bé tota la temporada i crec que és una recompensa al treball realitzat.” Marc Grau va ser l'últim a tenir la plaça assegurada, ja que el seleccionador, Quim Paüls, va esperar més per decidir-se entre els tres porters. “Va ser complicat i vaig patir molt. Al final va valdre la pena perquè la satisfacció va ser més gran”, explica.

L'any 2009 un jugador del SHUM, Rubén Fernández, ja va ser campió mundial sub-20 a Bassano, i el 2005 els maçanetencs Romà Bancells i Albert Soler van ser subcampions a l'Argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)