Internacional

El Barça ha de reaccionar a Europa

Lliga europea. Visita l'experimentat Viareggio i no és pot permetre una altra ensopegada. El Moritz Vendrell es torna a enfrontar al Benfica, el campió, i el Reus Deportiu rep el Valdagno

El FC Barcelona afronta un partit important en la tercera jornada de la fase de grups de la lliga europea a la pista del Viareggio italià. Els blaugrana no es poden permetre una altra ensopegada després de la derrota a Porto (6-2). Per continuar a la zona de classificació per als quarts de final, han de buscar la victòria contra un equip molt experimentat en què destaquen els germans Mirko i Alessandro Bertolucci. A més, el tècnic del Barça Ricard Muñoz tindrà les baixes per lesió de Pablo Álvarez i Sergi Panadero.

El Moritz Vendrell i el Reus Deportiu també tindran dos partits complicats. Jugaran a casa contra l'altre equip del seu grup que està invicte i amb el qual compateixen el primer lloc. Els vendrellencs s'enfrontaran un cop més al campió d'Europa, el Benfica portuguès, amb el qual fa poc van jugar i van perdre la final de la copa continental. Els roig-i-negres reben el Valdagno, l'actual campió de la lliga italiana. Tots dos estan empatats en el primer lloc i qui guanyi farà un pas important per ser primer de grup i tenir el partit de tornada a casa en els quarts de final.

El Girona en noies

El Girona femení és l'únic equip català que avui inicia la copa d'Europa femenina. Les gironines reben l'Ely anglès en l'anada dels vuitens de final. El Voltregà jugarà el seu partit contra el Vordemwald suís el 4 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)