Internacional

Ho deixa sentenciat

Hoquei sobre patins. El Girona femení va golejar l'Ely anglès en el partit d'anada dels vuitens de final de la copa d'Europa femenina

GIRONA9

ELY0

GIRONA HC: Díaz, Dorca (2), Carla Martínez (4), Gri (2) i Viella –equip inicial–; Carreras, Ruiz, Thaïs Escudero (1), Cabezas i Mireia Escudero (p.s.).

ELY RHC: Foreman, Hannah Barrow, Dunand, Emily Barrow i Moffat –equip inicial–, Ford i Hausler.

ÀRBITRE: Schafer i Flossel (Alemanya).

COMENTARI: El Girona femení va iniciar la copa d'Europa femenina amb una golejada i va sentenciar els vuitens de final contra l'Ely anglès en el partit d'anada. Les gironines s'esperaven un equip inferior i que es tanqués en una defensa en zona, però les jugadores de l'Ely van ser atrevides i, amb una defensa individual, els van facilitar les coses. Ràpidament les jugadores que entrena Albert Bou van encetar el marcador i es van anar distanciant amb comoditat fins arribar al 7 a 0 del descans. El tècnic del conjunt gironí va donar molts minuts a jugadores que no són gaire habituals i, fins i tot, va sortir a la pista la segona portera, Mireia Escudero. Carla Martínez va ser la més destacada en marcar quatre gols. El partit de tornada es disputarà a anglaterra el 18 de gener de l'any vinent. Les gironines tindran un desplaçament fàcil i sense preocupacions després d'aquest clar resultat en el partit d'anada.