Rugbi

Tonga balla el ‘Sipi Tau'

Rugbi. Els polinesis van exhibir la seva ‘haka' per primera vegada a l'Estat espanyol i van vèncer per 13-28 Espanya a Madrid

La haka de Tonga, el Sipi Tau, es va poder veure ahir en directe per primera vegada a l'Estat espanyol en el duel amistós que van jugar Espanya i Tonga i que es va saldar amb el triomf dels polinesis per 13-28. El quinze del lleó, 23è en el rànquing mundial, va fer un bon paper contra la mundialista Tonga (15a) en duel que va aixecar una gran expectació a El Central, l'estadi de la Universidad Complutense de Madrid, que va aplegar 12.500 espectadors. Les àligues del mar van marcar diferències de bon començament, tot i que Espanya, que va signar un assaig en el segon temps, va plantar cara. El poder físic i la millor lectura de partit dels oceànics van sentenciar. Espanya va anotar primer gràcies a Linklater, però Tonga va arribar al descans amb avantatge (3-14). El català Jordi Jorba va ser suplent i va sortir en el minut 73.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)