Rugbi

Guanya el primer assalt cap al mundial

Rugbi. La selecció espanyola femenina es va imposar a Escòcia per 5-10 en el partit d'anada

La selecció espanyola femenina va fer el primer pas per classificar-se per al mundial del 2017 en guanyar el partit d'anada de l'última eliminatòria a Escòcia per 5-10. Les catalanes Aroa González, Diana Gassó i Bàrbara Pla van ser titulars, i també hi van ser Maria Losada i Anna Ramon. Les escoceses van sortir molt decidides, però va ser Espanya qui es va avançar amb un cop de càstig (0-3) en el minut 10. Escòcia va anar imposant la seva fortalesa física a poc a poc i va anotar un assaig a la mitja hora de joc (5-3). En els darrers minuts abans del descans la selecció espanyola va treure profit de la seva mobilitat en atac, va anotar un assaig, el va transformar i va arribar al descans amb avantatge, 5-10. En la segona part els dos conjunts van tenir ocasions però no van poder anotar. L'enfrontament va ser molt intens i emocionant. El partit de tornada es jugarà el dissabte 26 a Madrid i d'allà sortirà l'últim classificat per al mundial.