Rugbi

Sense premi al País Basc

Rugbi. L'Ordizia juga més ordenat a casa i derrota la Santboiana (36-20), que cau del segon al quart lloc de la classificació

La Santboiana va caure del segon al quart lloc de la classificació en perdre al camp de l'Ordizia. Malgrat la igualtat en els primers minuts, en què l'equip català va aconseguir el seu únic avantatge en tot el partit (5-6, 16'), l'Ordizia va imposar el seu joc ordenat i de mica en mica va anar obrint forat. Tres recuperacions clau de la pilota li van permetre assolir un primer avantatge important (21-6, 33'). A pocs minuts del descans, Pichot va escapolir-se de tots els contraris bascos i va assolir el primer assaig per a la Santboiana. La posterior transformació de Millán (21-13, 39') escurçava el marcador. En el segon temps, l'Ordizia va continuar igual d'ordenat sobre el camp i va prémer l'accelerador fins al 36-13. Un assaig i una transformació de la Santboiana en els últims minuts només van servir per maquillar el resultat (36-20).

ORDIZIA (36):López, Lasa, Alberdi, Barandiaran, Albertarrio, Delle, O. Goia, Álvarez, Suso, Cruz, Korta, Aldanondo, Puyadena, Fajardo i Rust; també van jugar Aranguren, Pérez, Garmendia, Lerma, Aizpuru, J. Goia i Salinas.SANTBOIANA (20):Petit, M. Garcia, Delgà, Pujol, Mitchell, Moreschi, Sanz, Campius, H. Garcia, Vilar, Baró, Baker, González, Pichot i Millán; també van jugar Balsalobre, Ragazzi, Palomo, De Orbaneja, Francisquelo i Berguer.MARCADOR:5-0 (3') Korta. 5-3 (13') Millán. 5-6 (16') Millán. 8-6 (19') Cruz. 11-6 (21') Cruz. 16-6 (25') Fajardo. 18-6 (26') Cruz. 21-6 (33') Cruz. 21-11 (38') Pichot. 21-13 (39') Millán. 24-13 (42') Cruz. 29-13 (53') López. 34-13 (68'). J. Goia. 36-13 (69') Cruz. 36-18 (74') Balsalobre. 36-20 (75') Millán.ÀRBITRE:Félix Villegas.