Rugbi

La Santboiana visita el cuer després de vèncer el líder

Rugbi. Els de Sant Boi jugaran contra el Getxo, i el Barça rebrà al Gernika

La UE Santboiana visita el camp del cuer de la divisió d'honor, el Getxo, una setmana després d'haver aconseguit una clara victòria a casa contra el líder, l'Alcobendas. Els de Sant Boi tenen la moral molt alta i buscaran la vuitena victòria de la temporada per consolidar la quarta posició que ocupen ara i, si pot ser, acostar-se a la zona més alta de la taula. El Getxo només ha guanyat un partit, i va ser al seu camp fa tres jornades contra el Ciencias.

El FC Barcelona rep el Gernika, el setè classificat, amb ganes de tornar a mostrar el bon moment de forma que està passant i de sumar una nova victòria. El conjunt blaugrana va guanyar fa dues jornades l'Hernani, i va estar a punt de sorprendre el cinquè classificat, el Complutense Cisneros, la setmana passada. Ara és el desè i vol seguir allunyant-se de la zona baixa de la taula i escalar més posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)