Rugbi

Rugbi

Un resultat que enganya

Rugbi. El Barça domina el derbi bona part del partit, però la Santboiana reacciona en els últims minuts amb un atac demolidor i s'endú la victòria més la bonificació ofensiva

BARÇA 33 SANTBOIANA 56

FC BARCELONA:Miniño, Du Toit, Sanz, Cruz, Guerrero, Gurriere, Montes, Auwerda, Cambiaso, Marx, Martínez, Granell, Losada, Pla i Steward. També van jugar Selva, Alcides, Beteta, Castiglioni i Ponisio.UE SANTBOIANA:Balsalobre, Sturgess, Chichua, Palomo, Mitchell, Moreschi, Sanz, Tauli, Garcia, Mazón, De Orbaneja, Truesdale, Berguer, Francisquello i Millán. També van jugar Petit, Ragazzi, Delgà, Campius, López, Pichot i Barí.MARCADOR:5-0 (3') Steward. 7-0 (4') Marx. 12-0 (10') Marx. 14-0 (11') Marx. 19-0 (17') Pla. 19-5 (23') Sanz. 19-7 (24') Millán. 24-7 (28') Granell. 26-7 (29') Marx. 26-12 (33') Sanz. 26-14 (34') Millán. 26-19 (39') Sturgess. 26-21 (40') Millán. 31-21 (49') Du Toit. 33-21 (50') Marx. 33-26 (56') 33-28 (57') Millán. 33-33 (67') Tauli. 33-35 (68') Millán. 33-40 (73') Tauli. 33-42 (74') Millán. 33-47 (75') Garcia. 33-49 (76') Millán. 33-54 (78') Tauli. 33-56 (79') Millán.

La propera (18-12-16)

El Salvador-FC Barcelona; Santboiana-VRAC.

El derbi català de la dotzena jornada es va resoldre a favor de la Santboiana en un partit molt més igualat del que va reflectir el marcador final. El Barça va dominar bona part del partit i no va ser fins als últims minuts, amb una ofensiva demolidora, que la Santboiana va aconseguir capgirar el marcador i endur-se els quatre punts de la victòria més el punt per la bonificació ofensiva.

Els dos equips arribaven al derbi amb necessitat de guanyar. Els locals, per abandonar els últims llocs de la classificació després de dues derrotes consecutives, i els visitants, per refer-se de l'ensopegada de la setmana passada contra el cuer, el Getxo, i no perdre el tren de les primeres posicions. Qui va sortir al camp més centrat en el seu objectiu va ser el Barça, que va avançar-se amb un parcial de 19-0. Poc després assolia el seu quart assaig i s'assegurava la bonificació ofensiva (24-7). En els últims minuts del primer temps, la Santboiana va reaccionar amb dos assajos, amb les corresponents transformacions, i quedava a només una marca del Barça (26-21).

En la segona part, el Barça va continuar el seu domini en els primers minuts. Va aprofitar-se d'una errada de la Santboiana en la línia de 22 per sumar un altre assaig més la transformació i eixamplar el seu avantatge fins als 33-21 (50'). Van ser, però, els últims punts dels blaugrana. A partir de llavors, la Santboiana va prendre el domini total del partit. Primer va acostar-se al Barça amb el tercer assaig de Rubén Sanz i la transformació de Millán (33-28, 57'), i deu minuts després empatava el partit a 33 amb marca de Lionel Tauli. D'aquí fins al final, el partit es va convertir en una ofensiva en tota regla de la Santboiana, que va fer tres assajos més sense deixar ni respirar el Barça (73', 75' i 78') i es va endur la seva vuitena victòria de la temporada.

Abans de l'inici, el Barça i la Santboiana van homenatjar l'àrbitre del partit, Alhambra Nievas, recentment designada com a millor àrbitre del món.

LA REACCIÓ

Ens han pressionat molt, però ens hem refet en el segon temps i hem guanyat per davantera