Rugbi

El GEiEG s'estrena a casa

Rugbi. Les grupistes, que van perdre al camp de l'Hortaleza, juguen avui a Palau (16 h) contra el campió de Madrid i aspirant a ‘play-off': el Pozuelo

El GEiEG juga aquesta tarda (16 h, Palau) el seu primer partit com a local en la divisió d'honor femenina de rugbi, després de la derrota en l'estrena (21-8) al camp de l'Hortaleza diumenge passat. L'Olímpico de Pozuelo és el campió de Madrid –el rival de diumenge passat va ser segon– i el d'avui serà el primer partit de lliga perquè en la primera jornada va descansar.

“És un equip molt complert a la línia de tres quarts, físicament són molt fortes i dures en el xoc corporal”, va dir Coral Vila, de la secció de rugbi del GEiEG, que va destacar que el Pozuelo ha acabat les darreres temporades en les posicions de play-off. Les madrilenyes han recuperat quatre jugadores respecte a l'equip que el curs passat va cedir en les semifinals per al títol contra l'INEF, que va acabar guanyant la lliga.

“Tot i perdre vam fer un bon partit”, va afegir Coral Vila respecte al partit de diumenge passat amb l'Hortaleza. La grupista espera que el conjunt madrileny pugui acusar el desplaçament fins a Girona, que havien de fer avui mateix. La temporada passada el partit d'avui va ser a Madrid –la lliga és a una sola volta– i el resultat, en la primera jornada, va ser de 25-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)