Més esport

rem

Vela i Sigurbjonsson, a la semifinal

Rem. Els catalans del CR Tortosa van ser segons de la seva repesca del dos sense timoner i demà lluitaran per entrar a la final del mundial que s’està disputant als Estats Units

Els olímpics Pau Vela i Àlex Sigurbjonsson es van classificar per a la semifinal del dos sense timoner del mundial de rem que s’està disputant a Sarasota, localitat de l’estat de Florida als Estats Units. Els remers del CR Tortosa van finalitzar en la segona posició de la seva repesca amb un temps de 6:40.240 i només van ser superats pels serbis Milos Vasic i Nenad Bedik (6:38.050). Els catalans van sortir amb molta empenta i es van situar primers, van passar els 500 m amb un segon i mig d’avantatge i es van mantenir al davant fins poc abans dels 1.000m –la meitat de la prova–, en què van ser superats pel bot serbi. Vela i Sigurbjonsson tenien més de dos segons de marge respecte al tercer, els Estats Units, i van assegurar el segon lloc controlant els seus rivals. Els argentins es van despertar al final i es van apropar als nord-americans, però van ser quarts i van anar a la final C. La semifinal de dos sense timoner es disputarà demà.

Les catalanes Aina Cid (CN Amposta) i Anna Boada (Olímpic Barcelona) disputaran avui la repesca del dos sense timoner femení, els dos primers classificats passaran a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)