Més esport

Anirà als seus tercers Jocs

Tobogan. Ander Mirambell es va classificar per a Pyeongchang després de fer un top 20 en la prova de Saint-Moritz, l’última que puntuava

Per tercera vegada, el pilot Ander Mirambell s’ha classificat per disputar uns Jocs Olímpics d’hivern en la prova de tobogan. El català estarà en els Jocs de Pyeongchang, a Corea del Sud, després d’haver-se assegurat la classificació en l’última prova que puntuava i que es va disputar ahir a Saint-Moritz (Suïssa). Mirambell va fer el vintè millor temps en la primera baixada i va passar al top 20 que disputen la segona mànega. Com que els rivals que li podien prendre la plaça per als Jocs no van accedir a la segona baixada, el català es va assegurar poder ser a Corea. En la segona mànega va millorar i va acabar el 19è. Ander Mirambell va participar en els Jocs Olímpics d’hivern de Vancouver 2010 i va ser el 24è, i en els de Sotxi 2014 i va acabar 26è. A Pyeongchang intentarà millorar aquestes classificacions i estar entre els 20 millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)