Esquí

Bruno de la Barrera agafa el relleu de Raúl Díez com a Director Tècnic d'ElDorado Freeride Junior 2019

El rider establert a Les Tiesas Altas va participar en 15 edicions d'ElDorado Freeride Junior i ja ha estat jutge de la prova entre 2014 i 2017

ElDorado Freeride Junior 2019 té en la direcció tècnica una de les seves novetats més destacades. Raúl Díez, que va entrar a formar part de la família d'ElDorado Freeride el 2010 i que era director tècnic des de 2011, cedeix el lloc a Bruno de la Barrera, que afronta amb molta il·lusió aquest nou repte.

Bruno de la Barrera és un vell conegut del freeride, ja que forma part de la generació de riders de David Pujol, Israel Planas, Javi Guimont, Lluc Navarro i Konrad Lindner entre d'altres, que van ser esponsoritzats en els 90 i principis de 2000 i vam poder veure i llegir en multitud de reportatges de les revistes especialitzades. A nivell de competició, de la Barrera va participar en les edicions d'ElDorado Freeride des de 1999 fins 2013 de forma consecutiva aconseguint multitud de podis.

El rider de Rossignol, establert a Las Tiesas Altas (Jaca), exerceix de monitor en temporada d'hivern en diverses estacions d'esquí del Pirineu i durant la resta de l'any regenta una casa rural a la mateixa població. Bruno de la Barrera ha estat jutge d'ElDorado Freeride entre 2014 i 2017, a més de jutge de càmera al FREERIDE WORLD TOUR 2015.

Raúl Díez, a qui la direcció d'ElDorado Freeride vol agrair la seva gran tasca, va començar la seva trajectòria en competicions de freeride a l'any 2009 en la prèvia d'ElDorado Freeride a l'estació de Boí Taüll, per seguidament participar el 2010 a la FREERIDE EXPERIENCE de la mateixa estació. Díez va entrar a formar part de l'equip d'ElDorado Freeride a Vallnord 2010 on EDF va començar la seva trajectòria dins el circuit FREERIDE WORLD QUALIFIER del FWT. A partir de 2011, va assumir la direcció tècnica de la prova aportant el seu coneixement i valors per implementar importants millores, que han convertit ElDorado Freeride en un referent en les FWQ, així com en la creació del circuit ElDorado Freeride Junior.

Díez ha estat ambaixador (Advisor) per al FWT als Pirineus per a les diverses competicions FWQ. També ha estat jutge en diverses competicions a França i Suïssa entre d'altres.

Finalitzada l'edició d'EDF - FWQ4 * de 2014, directius d'Ordino Arcalís i organitzadors d'EDF entre ells Raúl Díez, van començar les relacions amb el FWT Management per fer realitat el somni de tenir parada del FWT a Andorra, que des de l'any 2015 té la seva cita a Ordino-Arcalís.

Desitgem molta sort a Raúl Díez en la seva nova etapa personal i professional i a Bruno de la Barrera al capdavant de la direcció tècnica d'ELDORADO FREERIDE JUNIOR.

BRUNO DE LA BARRERA
MILLORS RESULTATS ELDORADO FREERIDE / FWQ
2nd 2003 - 2004 - 2011
3rd 1999 - 2006
4th 2012
5th 2008
6th 2009 - 2010

CURRICULIM DE NEU
Demostrador d'EEE des de 1999 / Entrenador d'snowboard / ProfeSsor d'esquí TD2 / Professor Telemark / Professor d'ACNA (associació par el coneixement de neu i allaus)

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)