Esquí

Boí Taüll serà la capital junior dels forapistes del Pirineu aquest cap de setmana

El circuit de referència de freeride del Pirineu s'estrena el 2 i 3 de febrer amb l'objectiu de formar i promocionar els freeriders del futur

La neu s'acumula a metres al Pirineu i arriba l'hora d’Eldorado Freeride Junior. El tret de sortida a la temporada 2019 es dóna a l'estació lleidatana de Boí Taüll el cap de setmana del 2 i 3 de febrer, amb l’inici d’un certamen que en aquesta edició consta de dues parades en el marc del Freeride Junior Tour.

A Boí Taüll ja es respira l'ambient del millor freeride en un cap de setmana que posarà el focus sobre el talent dels joves valors tant a nivell nacional com internacional. El Pla de l'Ermita serà el centre neuràlgic d’Eldorado Freeride Junior però tota l'atenció se centrarà en el sector de Llevata que acollirà la competició. Un cap de setmana de pur freeride on les les estrelles del futur competiran al circ del Freeride Junior Tour. Els riders escoltaran el mític 3, 2, 1 Dropin! des de dalt de la pala de Llevata a 2.556 metres d'altitud, que amb la seva magnífica orientació oest proporciona una neu òptima per a les línies i salts que els farà delir. Amb pendents d'entre el 35 i 45% i un total de 306 metres de vertical drop, l'espectacle a Boí Taüll està assegurat com ja va quedar clar la temporada passada.

En aquesta tercera visita d'Eldorado Freeride Junior a Boí Taüll, els millors talents en el freeride d'entre 14 i 18 anys intentaran apuntar-se una victòria de prestigi en aquest inici de temporada. La cita inaugural de Boí Taüll forma part del Freeride Junior Tour en categoria 2 estrelles, i més de 30 riders competiran per coronar-se com els millors rellevant a Julián Puras i Elisabet Marina en esquí, i a Lucas Muñoz de Morales en snowboard, amb la novetat de la separació de categories entre U-16 i u-18.

Eldorado Freeride Junior és molt més que competició, és l'escola dels riders que somien amb participar en el circuit Pro-Am i disputar el Freeride World Qualifier o el Freeride World Tour.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)