Esquí

La Audi Salomon Quest Challenge passa per Masella aquest cap de setmana

El 2 de febrer, l'Audi Salomon Quest Challenge celebrarà a l'estació de la Cerdanya seva segona edició de la temporada

El 2 de febrer l'Audi Salomon Quest Challenge celebrarà a Masella seva segona cita de la temporada. L'estació de la Cerdanya acollirà la prova més divertida de l'hivern, dissenyada per gaudir de tres hores de diversió en equip a la neu i de sorpreses al village.

Masella ja està a punt per acollir una cita que proposa un dia diferent a pistes. Els participants hauran de formar equips de tres i escollir categoria -challenge o familiar- i gaudiran de 3 hores per superar les diferents proves repartides per l'estació: 1 freeride, un eslàlom gegant, un boardercross, 1 Banked eslàlom o un quilòmetre llançat.

L'activitat arrencarà a les 8: 30h al village on cada equip recollirà els seus dorsals, pinces de control i un mapa de l'estació que els ajudarà a dissenyar la millor estratègia per passar-ho bé. A partir d'aquí, començarà la diversió a la neu de Masella. Els participants podran gaudir d'unes proves que els faran sentir gairebé com a professionals i compartiran l'experiència al costat dels amics o els familiars amb qui hagin format un equip.

Després de sumar la màxima puntuació possible, els equips tornaran a village on, a partir de les 15h de la tarda arribarà un dels moments més esperats: el lliurament de premis i el sorteig de productes Salomon entre tots els participants.

Les inscripcions ja estan obertes a www.audisalomonquestchallenge.com i inclouen la possibilitat de fer-se amb el forfet de dia a un preu especial. La Audi Salomon Quest Challenge és multidisciplinari i permet participar en snow, esquí o telemark. A més, també hi ha la possibilitat de competir com a club, on s'obren les categories específiques aleví, infantil i juvenil.

La Audi Salomon Quest Challenge va arrencar amb èxit temporada a Baqueira Beret reunint a més de 800 participants. El 2 de febrer, espera fer gaudir de la seva fórmula a molts participants més a Masella.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)