Esquí

Un cop més, resignació a ElDorado Freeride Junior. S'ajorna la competició a l'espera d'una millor meteorologia

La competició no s'ha pogut completar per la falta de visibilitat i el fort vent que castiga el Pirineu

La relació entre ElDorado Freeride i Boí Taüll és excel·lent, brillant i fluida, malgrat que per segon any consecutiu s'ha vist enterbolida per la meteorologia. Una altra vegada el cap de setmana de freeride i formació a la muntanya no s'ha pogut dur a terme per un clima advers i molt hostil que ha obligat a aturar la competició quan només quatre riders havien pogut deixar la seva línia sobre el sector d'Erta.

Les últimes nevades i les ganes d'un gran estrena a Boí Taüll han mobilitzat a primera hora els pisters de l'estació amb l'objectiu de mantenir una zona assegurada per a la competició. La direcció d' ElDorado Freeride Junior i els riders han pujat cap al sector d'Erta a 2.460 metres d'altitud amb el cel serè i la constant amenaça del vent de nord. Els jutges han llançat la competició però als 10 minuts s'han vist obligats a aturar-la per falta de visibilitat. Finalment, i després d'estar la resta del dia pendents de la meteo, amb dues reunions per valorar tots els escenaris, la competició s'ha deixat per a millor ocasió. Com ja va passar el 2018, el compromís de Boí Taüll amb el freeride segueix ferm i el cap de setmana de ElDorado Freeride se celebrarà tot i que cal fixar la data.

El freeride, com a esport pur de muntanya, sempre està a expenses de les condicions meteorològiques. Aquest és un dels aprenentatges que els riders del futur segur més agrairan. El respecte a la llei de la muntanya i la companyonia al costat dels valors de l'esport de base que transmet ElDorado Freeride mereixen un cap de setmana de bon esquí, d'amistat i de gaudi que en aquesta ocasió no s'ha donat.

Molt aviat la direcció d'ElDorado Freeride juntament amb Boí Taüll comunicaran la nova data per a la celebració del freeride. A banda de la cita de Boí Taüll, l'edició de 2019 comptarà amb la parada d'Ordino Arcalís el 2 i 3 de març.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)