Patinatge

Grans resultats dels catalans en l’estatal de circuit

Patinatge de velocitat. Nil Llop ha guanyat dues proves i ha acabat primer en la general júnior, i Teresa Moreno i Víctor Martínez també han sigut primers en les generals sènior

Els patinadors catalans han aconseguit bons resultats en el campionat d’Espanya de patinatge de velocitat en circuit que s’ha disputat a Pamplona. Nil Llop (CP Cobra) ha estat el més destacat en la categoria júnior ja que ha guanyat la medalla d’or en 15.000 m eliminació i la volta esprint, ha acabat segon en els 10.000 m puntuació i tercer en els 100 m esprint. La combinació d’aquest quatre resultats l’han situat en la primera posició de la general júnior. La tercera plaça de la general l’ha ocupat Santiago Navarrete (Delta Prat).

En la categoria sènior els catalans han aconseguit el primer lloc en la general masculina i femenina. Teresa Moreno (CP Cobra) s’ha emportat la medalla de bronze en la volta esprint i els seus resultats en les altres tres proves l’han situat primera en la general femenina. En nois Victor Martínez (CP Barcelona) no ha aconseguit pujar a cap podi però la seva regularitat l’han situat en la primera plaça de la general per davant de Stephane Barberà (CP Cobra) que ha acabat segon.

La júnior Ainoa Carreño (CP Cobra) ha aconseguit dues medalles al ser segona en els 10.000 puntuació i tercera en els 15.000 eliminació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)