Patinatge

Pau Garcia excel·leix i revalida el títol mundial júnior

Patinatge.

El patinador de Parets de Vallès Pau Garcia (Reus Deportiu) ha revalidat amb brillantor el títol mundial júnior que ja havia conquerit l’any passat a França amb només disset anys. Primer en el disc curt, Garcia ha confirmat en el llarg el seu domini abassegador amb una actuació que ha fregat la perfecció, tant per la seva expressió artística com per la seva tècnica en el salts en el marc d’una coreografia molt vistosa i ben coordinada. El patinador del Vidrerenc Ivan Pérez, segon en el disc curt, per la seva banda, ha completat la festa catalana al club Sant jordi amb la medalla de bronze interpretant amb molt se rigor tècnic i sentiment la música dels Miserables,

En el disc llarg femení la reusenca Lídia Pujol (Reus Deportiu) ha estat cinquena amb 88,06 punts en el disc llarg, tot i que no ha competit amb el grup de les millors. La patinadora catalana ha acabat la competició setena penalitzada pel dotzè lloc que va obtenir en el disc curt.

La jornada va ser prolífica quant a medalles pel que fa als esportistes de casa nostra. Nil Llop, per exemple, ha guanyat la medalla de bronze en els 200 m contrarellotge de la categoria júnior. El català va fer un temps de 17.995 i va aconseguir la tercera plaça del podi. El títol se l’ha emportar el colombià Salom Aguirre amb un temps de 17.887. L’aragonesa Nerea Langa va guanyar l’or en els 200 m contrarellotge femenins amb 19.070.

La barcelonina Mar Barrera s’ha penjat l’or en la final d’street amb 172,67 punts disputada en el Palau Sant Jordi. Barrera ha planxat els seus trucs amb habilitat i ha completat una gran actuació. El segon lloc ha sigut per la barcelonina de només 10 anys Daniela Terol –la més jove–, que ha acumulat 169,33 punts. Terol va guanyar l’Imagin Extreme al fòrum l’any passat.

El patinador de Castelldefels Òscar Rodríguez ha afegit avui un bronze en la cursa downhill skateboard de la modalitat de descens, a l’or que havia guanyat dissabte en la contrarellotge. Rodríguez completa una gran actuació en els World Roller Games Barcelona 2019 i es converteix en el primer esportista català que es penja dues medalles en la competició.

En la intensa i interminable jornada de dissabte, el cambrilenc d’origen uruguaià Luis Barrios es va penjar la medalla de bronze en la final de la modalitat de street amb 79,30 punts. L’altre català, Erik Avila, de Montornès del Vallès, va acabar sisè amb 56,33 punts. El mataroní Àlex Pérez ha guanyat avui el bronze en patinet en la modalitat de park júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)