Patinatge

Nil Llop guanya la medalla de plata en una volta esprint en el circuit

Velocitat. És la tercera medalla del patinador júnior del Cobre el Prat en aquests World Roller Games

Nil Llop ha guanyat la medalla de plata en una volta esprint en el circuit de la categoria júnior, i ha sumat la seva tercera medalla –una de cada color–, en aquests World Roller Games. El patinador català del Cobre el Prat només ha estat superat pel nord-americà Sabien Tinso. Anteriorment Nil Llop havia guanyat la medalla d’or i el títol mundial en els 500 m esprint i havia sigut tercer en els 200 m contrarellotge, en dues proves de la pista.

Nil Llop ha guanyat la semifinal de la tarda i s’ha classificat per la final dels quatre millors. En la final el català ha lluitat per les places de podi des de l’inici però no ha pogut superar al nord-americà Sabien Tinso que ha guanyat amb 32.070. Nil Llop ha ocupat la segona posició amb 32.526, mentre que ha completat el podi el patinador de la Xina Taipei Wei Lun Wang (32.928).

En la mateix prova júnior femenina l’aragonesa Nerea Langa també s’ha emportat la medalla de plata. L’italiana Asja Varani ha guanyat el títol amb 34.040 mentre que Nera Langa ha acabat segona a tres centèsimes (34.076).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)