Patinatge

Pere Marsinyach repeteix subcampionat mundial

Patinatge. Fa un programa llarg molt emotiu i suma 225.84 punts. L’italià Luca Lucaroni guanya el seu quart títol consecutiu

Pere Marsinyach guanya la medalla de plata i repeteix el subcampionat mundial que va aconseguir l’any passat. El cardoní fa un programa llarg molt emotiu i suma 225.84 punts en el lliure. El títol se l’ha emportat per quarta vegada consecutiva l’italià Luca Lucaroni, el gran favorit, que arriba als 247.72 punts.

El patinador del Foment Cardoní millora una posició respecte al programa curt en que va ser tercer, superant al madrileny Sergio Canales, del Reus Deportiu, que ocupa la tercera posició amb 207.72. És la seva primera plaça de podi en un mundial, l’any passat va ser quart. En la cinquena posició finalitza el terrassenc Llorenç Álvarez (CP Ripollet) amb 188.61, i que ha millorar les dues sisenes places que va aconseguir en els dos darrers mundials.

Bronze de Carla Escrich

Carla Escrich ha guanyat brillantment la medalla de bronze en el lliure, millorant la quarta posició que va aconseguir en el darrer mundial de l’any passat. La patinadora del CP Caldes d’Estrach defensava la tercera plaça que havia aconseguit en el programa curt, i ho ha aconseguit. Amb un programa llarg inspirat en Joana d’Arc ha sumat una puntuació total de 144.06 i ha mantingut al seu darrera a l’italiana Michela Cima que ha arribat als 142.26. En el programa llarg Michela Cima ha sumat un punt més (91.83 per 90.85) però la catalana ha mantingut l’avantatge que tenia des del curt amb més de dos punts.

Les dues primeres posicions han sigut per patinadores italianes. El títol mundial l’ha guanyat Rebecca Tarlazzi amb 167.07 superant a la seva compatriota Letizia Ghiroldi que ha arribat als 165.17 punts. La catalana Núria Gas ha acabat novena (98.68) i la gallega del Reus Deportiu Nadia Iglesias ha acabat dotzena (89.52).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)