Patinatge

Barcelona patina

La marató. La italiana Lollobrigida i el francès Nolan són els vencedors d’una cursa que aplega més d’un miler de participants

La italiana Francesca Lollobrigida (1h11:28) i el francès Beddiaf Nolan (1h00:55) han estat els vencedors de la marató, l’última prova del patinatge de velocitat que s’ha disputat en un circuit urbà per la diagonal i que ha aplegat mes d’un miler de participants. La plata se la va endur el belga Bart Swings, un patinador excepcional que va guanyar en pocs minuts de diferència els ors en 10.000 i en 1.000 metres al front marítim aquesta setmana. La medalla de bronze va ser per a l’alemany Felix Rijhnen. Pel que fa als catalans, Nil Llop va ser dotzè a menys d’un segon del vencedor i Rafa Heredia va quedar 32è. El podi femení l’han completat la colombiana Johana Viveros i l’alemanya Sabine Berg. Van creuar la meta 341 nois i 178 noies.