Hoquei sobre herba

Majoria catalana a Anvers

Hoquei sobre herba. L’europeu començarà el 16 d’agost i la selecció espanyola ha quedat enquadrada en el grup més dur, amb la selecció local, Anglaterra i Gal·les

La selecció espanyola absoluta d’hoquei sobre herba que disputarà el campionat d’Europa a Anvers (Bèlgica) ho farà amb onze jugadors catalans en la convocatòria final: Quico Cortés (Egara), Sergi Enrique (Junior), Miquel Delàs (Barça), Marc Sallés (Club de Campo), Joan Tarrés (Atlètic), Llorenç Piera (Polo), Xavi Lleonard (Polo), Vicenç Ruiz (Egara), Josep Romeu (Egara), Pau Quemada (Egara) i Marc Boltó (Atlètic). La resta de convocats pel seleccionador, el francès Fred Soyez, són Sánchez (La Gantoise), Rodríguez (Club de Campo), González (Club de Campo), Arana (Jolaseta), De Frutos (Club de Campo) i Garín (Polo). El campionat començarà el 16 d’agost amb un Bèlgica-Espanya del grup A, el més dur del campionat. Els altres partits d’aquesta primera fase seran contra Gal·les (18 d’agost) i Anglaterra (20 d’agost).

La selecció espanyola arriba a l’europeu després de la decepció del mundial de l’any passat, en què va ser eliminada contra pronòstic en la primera fase. En el campionat continental del 2017 l’equip va ser cinquè. El podi el van ocupar Holanda, Bèlgica i Anglaterra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)