Handbol

Segon capítol

Supercopa. La Roca i el Sant Quirze busquen un lloc en la final, en què el Granollers, que juga a Sant Vicenç dels Horts, és el favorit

L’endemà de vestir-se de gala per rebre el totpoderós Barça en la supercopa masculina, el pavelló nou de la Roca del Vallès viurà avui un altre episodi en la semifinal femenina. L’equip local mirarà de guanyar el bitllet per primera vegada per a la final a costa del Sant Quirze del Vallès (20.30h), el millor equip català de la divisió d’honor plata. Com en la competició masculina, l’entrada serà de cinc euros i tindrà un caràcter benèfic en la lluita contra el càncer infantil. Si el duel entre la Roca i el Sant Quirze es preveu igualat –tots dos juguen a plata–, la semifinal entre el Sant Vicenç Bar Mi Casa i el KH-7 BM Granollers (21 h), el vencedor de les cinc darreres edicions i que aquest curs jugarà competició europea, es presenta a priori molt més desequilibrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)