Golf

Fuenfstueck es queda sola en el lideratge de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open

Golf. L’alemanya tanca la segona jornada amb 136 cops (-6) i supera per tres cops a un grup de tres jugadores. L’australiana Hillier fa ‘hole-in-one’ en el forat 17

L’alemanya Laura Fuenfstueck s’ha quedat sola en la primera posició de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open que s’està disputant en el GC Terramar de Sitges. L’alemanya porta 136 cops, sis sota el par del camp, després d’entregar una targeta de 68 cops el segon dia. Tres cops per darrera hi ha tres jugadores, la sueca Filippa Moork, l’alemanya Olivia Cowan i la finesa Noora Komulainen amb 139 cops (-3). La millor jugadora estatal és la navarresa Beatriz Recari en la cinquena posició amb 140 cops (-2). L’australiana Whitney Hillier ha fet un forat en un cop, ha sigut en el forat 17 que és un par tres. Ocupa la vuitena posició amb 141 cops (-1).

Les jugadores catalanes no superen el tall. La millor és la golfista del Terramar Andrea Jonama amb 148 cops (+6), mentre que Elia Folch acaba amb 149 cops (+7) i Mireia Prat amb 150 (+8). La també jugadora del club organitzador, Camilla Hedberg, millora respecte a la primera jornada però, acaba amb 155 cops (+13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)